“Mossa” át otthona levegőjét!

A friss, tiszta levegő eléréséhez helyezze Rainbow-ját a szoba közepére és alacsony fokozaton kapcsolja be. Így halkan gyűjti össze a levegőből a parányi szálló részecskéket, a lebegő port, a polleneket.

A Rainbow-val illatosíthatja és frissítheti is otthona levegőjét. Adjon a tartályban lévő vízhez néhány cseppet bármely Rainbow® illatosítóból.

Kárpitozott bútorok tisztítása

A Rainbow számos praktikus eszközzel rendelkezik, de a kárpit-kefe mindet felülmúlja a sokoldalú használhatóságot illetően. A kárpitkefe nagyszerű a kanapék, székek és más kárpitos-bútorok tisztítására, továbbá kiválóan használhatja gyapjú,- szőrme- és más kényes ruhaneműk portalanítására is.

Nehezen elérhető területek tisztítása

Keskeny és flexibilis kialakításának köszönhetően jól használható a mosógép, szárító alatti felületek tisztítására. A nehezen hozzáférhető helyeken használhatja, akár a lakásban vagy az autóban.

Párnák tisztítása

Tudta, hogy Rainbow®-ját párnái tisztításához is használhatja? Ezért alkottuk meg a frissítőzsákot. Így használja…

  1. Helyezze el a Rainbow® frissítőzsákba a tisztítandó párnákat.
  2. Illessze a kárpit-kefét a cső végére, helyezze a párna felületére, úgy, hogy ne tapadjon a zsákhoz, majd fogja szorosan össze a zsák száját. Kapcsolja be
    a Rainbow®-t, és szívja ki az elhasznált, poros levegőt a párnákból.
  3. Ezután, anélkül, hogy kinyitná a zsák száját, helyezze a gégecsövet a kifújó nyílásra és most tiszta, vízmosott levegővel frissítse fel a párnákat.

A Porkefe használata

Ne feledje a portörlő-kefe az egész lakásban remekül használható. A felső csőre rögzített eszközzel portalaníthatja a bőrgarnitúrát, reluxát, függönyöket, árnyékolókat, lámpaernyőt,
ablakpárkányokat vagy a szobanövények leveleit, stb. Ha szükséges, hosszabbítsa meg a  magasan lévő helyek tisztításához (mennyezeti ventillátor, stukkók, lambéria, stb.).

Mindenütt, ahol a por felgyűlhet,  Rainbow® a megoldás!

Kemény felületek? Nem probléma!

Az univerzális kiegészítő RainJet® csatlakoztatásával a Rainbow® használható kerámia- és más hidegburkolatok vizes tisztítására is.

A Rainbow® padlótisztító (Cleanfloor) koncentrátum a legalkalmasabb a RainJet®-hez, használatával gyors és csillogó eredményt érhet el. Kérdezze meg a hivatalos Rainbow® forgalmazót, hogyan vásárolhat meg egy RainJet®-et!

A Rainbow®Inflator “fúvó-adapter”

Rögzítse a fúvó-adaptert a gégecsőhöz, majd azt a Rainbow® kifújó nyílásához csatlakoztatva könnyedén felfújhat strandlabdát, gumimatracot és felfújható játékokat.

Ezt az eszközt használhatja nehezen hozzáférhető helyek tisztításához, pl.:hűtőszekrény bordáihoz, konyhaszekrény mögötti porok kifújásához.

A permetező eszköz használata

A Rainbow®-t ezzel a speciális szórófejjel is használhatja. Csatlakoztassa a szóróüveget
a gégecső markolat végéhez, amit előzőleg a Rainbow® kifújó-nyíláshoz rögzített és használja a Rainbow® erejét – különböző hajtógázas termékek kiváltására – illatosításhoz, párásításhoz, szobanövények permetezéséhez.