Gyártóról

A Rexair LLC (Troy, MI, USA) több mint 80 éve fejleszti és gyártja a Rainbow® tisztítórendszert. Legendás víz-bázisú szűrőrendszere a Rainbow®-t világszerte elismertté tette. Napjainkban a Rainbow® tisztítórendszert a világ több mint 80 országban értékesítik. Honlap: www.rainbowsystem.com

Köszönjük, hogy meglátogatta a Rainbow® tisztítórendszer magyar weboldalát. Cégünk tulajdonosaiként büszkék vagyunk arra, hogy kiváló termékeket és szolgáltatásokat kínálunk Rainbow® tulajdonosok, használók számára 1991 óta. Reméljük, hogy weboldalunkat hasznosnak és informatívnak találja.

A Rexair cég 1936 óta gyártja a Rainbow® tisztítórendszert és milliónyi elégedett vásárlóval rendelkezik világszerte. Minden készüléket házhozszállítással értékesítünk a független, hivatalos Rainbow®-forgalmazók hálózatán keresztül.

Ha új Rainbow® vásárlását tervezi, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egyeztethessünk az otthonában történő kipróbálás és átvétel lehetőségéről. Ígérjük, hogy érdekes lesz, látnia kell, hogy higgyen benne!

Kishonti Magdolna & Csemez Antal

RainbowSystem Magyarország Kft.

A Rexair LLC székhelye Troyban (Michigan, USA) van. Itt található az értékesítés és marketing központ, innen irányítják a Rainbow® tisztítórendszer független disztribútori hálózatát.

A Rainbow®-t csak prémium minőségű anyagok felhasználásával gyártják a Rexair cég csúcstechnológiájú gyártási és technológiai központjában, Cadillac városban (MI, USA) az ISO 9001: 2015 minőségirányítási rendszernek megfelelően. Jelentős minőség-ellenőrzési intézkedéseket tesznek annak biztosítása érdekében, hogy minden Rainbow® megfeleljen a magas tartóssági és teljesítmény-követelményeknek.